Fysiotherapeut Lijbert van Driel

Volledig herstel is voor mij business as usual.

Werken op meerdere locaties vergt een goede planning en een goede communicatie. Mijn werkplek is verdeeld over 3 plaatsen: Goudswaard , Piershil en Oud-Beijerland. Gelukkig ben ik vanuit mijn vakgebied gewend om mijn aandacht goed te verdelen. Mijn specialiteit is namelijk multidisciplinair werken en multicausaliteit (het behandelen van mensen met meerdere klachten tegelijk). Ik behandel patiënten die meerdere klachten tegelijk hebben. De individuele begeleiding en een specifieke hulpvraag van de patiënt hebben mijn voorkeur.

Gespecialiseerd fysiotherapeut in manuele therapie

Fysiotherapeut L. van Driel

Nadat ik in 1976 ben afgestudeerd aan de Academie voor fysiotherapie in Rotterdam en mijn dienstplicht te hebben vervuld, ben ik in 1978 gaan werken in de 2e lijn. Verpleeghuis “De Egmontshof”, tegenwoordig onderdeel van Zorgwaard, werd mijn werkplek. Multidisciplinair werken bij en met multicausaliteit (meerdere klachten tegelijk) had mijn volle aandacht. Hiervandaan komt ook mijn extra interesse voor 2e lijns aandoeningen (CVA MS Parkinson etc). Toch trok ook de 1e lijn, waarin de cliënten meer een toekomstbeeld hebben en volledig herstel meer business as usual is. Tegenwoordig is mijn werkplek verdeeld over 3 plaatsen, te weten Goudswaard , Piershil en Oud – Beijerland. Werken op meerdere locaties vergt een goede planning en goede communicatiemogelijkheden. Door de moderne telefonie hoeft de cliënt toch maar 1 nummer te kiezen (0186-692330) om te allen tijde contact te maken.

Behalve fysiotherapie heb ik mijn opleiding tot manueel therapeut afgerond in 1990, waarna de upgrading tot master volgde in 2009. In mijn werk heeft met name de individuele begeleiding van de cliënt met zijn of haar specifieke hulpvraag mijn voorkeur.