Fysio Oud-Beijerland

Samen in beweging

Behandelingen van Fysio Oud-Beijerland

Ieder lichaam is verschillend. Iedere klacht is verschillend. Na een zorgvuldige intake zullen wij bepalen welke fysiotherapeut en behandeling het beste bij u en uw klacht past.

Alle behandelingen op een rij

Het kan zijn dat u oefentherapie nodig heeft om een andere manier van bewegen aan te leren als u klachten van uw bewegingsapparaat heeft. Mogelijk zijn er zodanige beperkingen opgetreden dat interventie door mobiliserende of manuele technieken eveneens nodig zijn, mogelijk gecombineerd met een specifieke vorm van massage. Zijn de klachten grotendeels veroorzaakt door spanning, dan kan ontspanningstherapie de juiste behandelwijze zijn om de klachten te helpen verminderen. Als u een sportblessure heeft opgelopen, kan fysiotherapeutische begeleiding nodig zijn en volgen gerichte adviezen om herhaling te voorkomen. Voor uw kind hebben we een specialist in huis die uw kind met zorg behandeld.

Fysiotherapie in goede handen

Fysiotherapie is onze basiscompetentie. Bij Fysio Oud-Beijerland werken ervaren specialisten die het gewend zijn om om te gaan met diagnostische instrumenten. We passen manuele technieken toe bij klachten aan het bewegingsapparaat en zorgen ervoor dat uw natuurlijke beweging hersteld wordt. De voortgang van de therapie is afhankelijk van de gezondheid en anatomische behoeften van de cliënt. Hun doel is de pijn en mobiliteit en uiteindelijk de herwonnen autonomie van het individu.

Naast uw puur lichamelijke klachten, beschouwen we ook negatieve en stressvolle factoren zoals spanning, gebrek aan slaap, werkhouding en voeding in onze individuele behandelconcepten.

Uiteindelijk is het ons primaire behandelingsdoel om uw gezondheid weer op het goede spoor te krijgen! Wij willen graag dat u zich comfortabel voelt met onze fysiotherapeutische begeleiding en zorgen wij ervoor dat u met alle toepassingen en behandelingen in goede handen bent bij Fysio Oud-Beijerland.

AANMELDEN VOOR EEN BEHANDELING